Cel Mai Bun Gel De Colorat Sprâncene – 2024

Care este cel mai bun gel de colorat sprâncene?

Gelul de colorat sprâncenele este un produs esențial în trusa de machiaj a oricărei persoane care dorește să își accentueze și să își definească sprâncenele. În 2024, cel mai bun gel de colorat sprâncene este modelul L’Oreal Paris Unbelieva. Acesta oferă o aplicare ușoară și precisă, o rezistență îndelungată și o gamă variată de nuanțe, potrivite pentru toate tipurile de piele și păr. 

Introducere

O rutină pentru sprâncene este, în esență, o rețetă de încredere pentru a obține sprâncene uimitoare și impecabile.

Fie că sunteți pasionată de arta machiajului sau că vă aflați în căutarea unei rutine simple de îngrijire, găsirea produsul perfect pentru sprâncene nu este o treabă ușoară.

Gel? creion? fard? pomadă? Cu atât de multe tipuri de produse disponibile este ușor să vă pierdeți și să alegeți un produs total nepotrivit nevoilor dumneavoastră.

Nici în ceea ce privește culoarea lucrurile nu stau mai simplu, existând o multitudine de nuanțe intermediare pentru a putea găsi fix culoarea care vi se potrivește.

Listă Cu Cel Mai Bun Gel De Colorat Sprâncene În 2024:

#1 L’Oreal Paris Unbelieva

Avantaje:

 • hidratant;
 • nu necesită retușare;
 • rezistent la transpirație
 • nu se întinde.

Vezi oferta la eMAG

#2 Maybelline New York Brow Fast Sculpt

Avantaje:

 • culoare ce rezistă întreaga zi;
 • pentru persoanele care doresc un look natural al sprâncenelor;
 • asigură un rezultat conturat.

Vezi oferta la eMAG

#3 MeMeMe, Arch Angel, Light Brown

Avantaje:

 • efect dublu;
 • iluminator;
 • efect plin care va rămâne pe loc toată ziua.

Vezi oferta la eMAG

#4 Catrice 48h Power Stay 

Avantaje:

 • durează până la 2 zile.
 • rezistent la apă.

Citește și: Care sunt cele mai bune lacrimi artificiale?

Ghid de cumpărare

Există atât de multă presiune în aceste zile pentru a avea sprâncenele perfecte. Se spune chiar că acestea sunt extensia părului! Trebuie să fie groase, dar nu prea stufoase, arcuite, dar nu foarte arcuite… într-un cuvânt, perfecte. Dar nu prea perfecte! Dacă în ceea ce privește fizionomia, simetria pare să fie cheia frumuseții, ei bine acest lucru nu este valabil și în cazul sprâncenelor, deoarece acestea nu trebuie să fie simetrice, pentru un aspect cât mai natural.

Așadar, există nenumărate geluri pentru sprâncene, pudre, pomade și ceară, toate în diferite culori și nuanțe, și este greu să identificați produsul de care aveți nevoie.

Înainte să începeți căutările, este foarte important să știți ce finish doriți să obțineți. Dacă ați fost înzestrată de la natură cu sprâncene dese atunci vă numărați printre norocoase, deoarece un pensat, un tuns și un gel sau o ceară transparentă ar trebui să fie suficiente pentru a obține un look de invidiat.

Dacă aveți însă sprâncene rare, deschise la culoare, sau care nu au o formă definită, nu disperați deoarece există o multitudine de soluții pentru dumneavoastră!

Volum și densitate ridicată

Dacă vă doriți sprâncene super pline, un produs pentru volum și densitate este ceea ce aveți nevoie. Indiferent dacă lucrați cu sprâncene groase în mod natural sau că doriți să construiți sprâncene rare, aveți nevoie de o formulă de calitate care să nu se aglomereze, dar care să îngroașe firul de păr și să nu se desprindă sau să alunece. În general produsul cu aceste caracteristici este gelul pentru sprâncene cu fibre.

Control

Acest finish este visul oricărei fete cu sprâncene foarte dese. Produsele pentru sprâncene destinate controlării firelor rebele au în general o textură ușoară, aproape apoasă ce permite netezirea sprâncenelor și fixarea lor în forma dorită. Aceste produse sunt în general de tip gel sau ceară.

Cele mai bune și ușor de utilizat sunt gelurile colorate. Acestea necesită utilizarea unor cantități mici și oferă cantități subtile de culoare dar care completează perfect sprâncenele naturale și vă ajută să obțineți o formă mai definită. Dacă însă vă doriți un aspect mai intens sau necesitați corecții majore (cum este cazul persoanelor cu sprâncene tatuate) creioanele și pomadele sunt mai potrivite pentru dumneavoastră, deoarece completează orice gol, adăugând culoare și formă sprâncenelor.

Dacă nu știți ce tip de sprâncene aveți și ce look doriți să obțineți, cel mai simplu este să optați pentru un gel de colorare. Este cel mai popular produs de sprâncene și cel mai ușor de folosit, nu lipește firele de păr și umple subtil golurile. Are o textură ușoară, ușor lipicioasă care face ca produsul să se fixeze bine și să reziste întreaga zi.

Cum să alegeți culoarea gelului de sprâncene?

Deși sprâncenele întunecate și îndrăznețe au fost foarte râvnite în ultimii ani, în prezent au revenit în trend sprâncenele naturale care readuc ochii în prim-plan. De aceea este foarte important să luați în considerare culoarea părului (în special a rădăcinii părului) și nuanța pielii atunci când vă alegeți culoarea gelului pentru sprâncene.

Observarea texturii părului vă poate ajuta, de asemenea, să determinați cât de deschisă sau închisă ar trebui să fie culoarea sprâncenelor.

De exemplu, persoanelor cu părul negru și des li se potrivesc perfect sprâncenele întunecate și dese, în timp ce persoanelor cu părul mai deschis și mai fin li se potrivesc sprâncenele mai deschise la culoare, cu firele distribuite mai răsfirat. Chiar și fizionomia feței poate influența culoarea sprâncenelor.

Spre exemplu, dacă fruntea este mare, putem opta pentru sprâncene mai pronunțate, iar dacă aceasta este de dimensiuni reduse, optăm pentru sprâncene care să iasă mai puțin în evidență.

Cu cât nuanța părului este mai rece, cu atât sprâncenele pot fi mai întunecate. Atenție dacă firul dumneavoastră natural are tonuri de roșu, trebuie să optați pentru o culoare asemănătoare! Regula generală pentru brunete este să optați pentru o culoare cu unul două tonuri mai deschise față de culoarea părului.

Dacă aveți părul cenușiu sau șaten deschis, optați pentru o culoare în maro mediu. În general culoarea gelului pentru sprâncene ar trebui să fie mai deschisă decât culoarea firelor de păr din sprânceană pentru a imita perfect umbrele firelor deja existente.

Respectarea acestei reguli ajută la camuflarea machiajului sprâncenelor, ducând în final la obținerea unui look cât mai natural.

De Final

Gelul pentru vopsirea sprâncenelor este o modalitate excelentă de a vă pune în valoare trăsăturile feței și de a vă păstra sprâncenele pline și frumoase. Este ușor de aplicat și accesibil, ceea ce îl face o alternativă ideală pentru cei care au un buget limitat sau nu au timp pentru opțiuni mai scumpe, cum ar fi filetarea, epilarea cu ceară sau pensatul.

Având la dispoziție diverse culori din care puteți alege, vă puteți potrivi nuanța sprâncenelor cu culoarea perfectă pentru dumneavoastră. Deci, dacă vrei să-ți îmbunătățești aspectul sprâncenelor fără să spargi banca sau să angajezi un expert, încearcă gelul pentru vopsirea sprâncenelor!

Surse:

https://www.byrdie.com/eyebrow-tinting-facts-5073824
https://www.healthline.com/health/how-long-does-eyebrow-tinting-last
https://www.allaboutvision.com/eye-care/cosmetic/eyebrow-tinting-safety/

Sursă imagine – https://pixabay.com/photos/girl-eyes-green-eyes-eyesight-2605526/

Citește și: Cea mai buna vopsea de par fara AMONIAC