Top Cele Mai Bune Cărucioare 3 in 1 – 2023

Care sunt cele mai bune carucioare 3 in 1?

Introducere

A fi un proaspăt părinte este una dintre cele mai frumoase “locuri de muncă” din lume, insă, cu toate acestea, este și una dintre cele mai grele.

Una dintre părțile preferate de a fi părinți sunt toate accesoriile interesante care vin odată cu job-ul de părinte – cum ar fi scaunele de mașină, cărucioarele și gențile pentru scutece.

Cea mai nouă tendință în parenting?

Carucioare!

De ce să nu ai doar un cărucior pentru a face 3 lucruri diferite – un cărucior de zi cu zi pentru plimbări prin oraș sau excursii la magazin alimentar, un sistem de călătorie pentru zboruri sau călătorii pe distanțe lungi și, în sfârșit, dar nu în ultimul rând – un cărucior pentru un pui de somn în timp ce mergeți!

Cărucioarele 3 in 1 sunt făcute pentru orice condiție meteo sau orice teren.

Sunt foarte ușor de curățat, protejează de vânt sau averse de ploaie.

Listă Cu Top Cele Mai Bune Cărucioare 3 in 1 În Anul 2023:

#1 Peg Perego Book 51 S

Avantaje:

 • treaptă antiderapantă, pentru depașirea obstacolelor;
 • centură de siguranță în 5 puncte;;
 • roți prevăzute cu striații antiderapante;
 • mecanism de pliere ușor.

Vezi oferta la eMAG

#2 Buba Karina Light 3in1

Avantaje:

 • îndeplineste noul standard de siguranță R129;
 • scaunul coșului de vară este spațios, cu mai multe opțiuni de poziționare a spătarului și a suportului pentru picioare;
 • amortizoarele au 2 poziții pe care le puteți alege în funcție de terenul pe care îl veți folosi.

Vezi oferta la eMAG

#3 Peg Perego Veloce Primoviaggio SL

Avantaje:

 • căruciorul se deschide și se închide cu o singură mână;
 • spătarul se poate regla în diferite poziții;
 • se poate coborâ capotina cu o singură mană.

Vezi oferta la eMAG

#4 Graco Near2Me

Avantaje:

 • sistem ușor de pliere;
 • primul cărucior reglabil in înălțime.

Vezi oferta la eMAG

#5 Lorelli Angel

Avantaje:

 • copertină impermeabilă este ajustabilă;
 • centuri de siguranță cu prindere în 5 puncte.

Vezi oferta la eMAG

#6 Inglesina Trilogy System Quattro

Avantaje:

 • scaun sport confortabil cu spătar reglabil;
 • cadru manevrabil din aluminiu, cu mecanism practic de pliere;
 • landou confortabil pentru copii cu saltea inclusă „Welcome-Pad”.

Citește și: Cele Mai Bune Oje Semipermanente

Ghid De Cumpărare

Un cărucior este o piesă esențială a echipamentului pentru bebeluși – una dintre cele mai importante achiziții pe care le veți face. Dacă îl cumperi pe cel potrivit, vei fi mulțumit pe o perioadă lungă de timp.

Asemenea mașinii tale, centura bebelușului tău ar trebui să fie sigură, fiabilă și confortabilă. Chiar dacă testați un cărucior într-un magazin, este greu de știut cum se va descurca pe trotuare, borduri, iarbă, locuri de joacă și trotuare. De aceea cumpărăm și testăm zeci de cărucioare, pentru ca tu să nu fii nevoit, toate având în vedere copilul tău.

Nici un singur tip de cărucior nu este cel mai bun pentru toată lumea. Alegerea potrivită pentru tine are caracteristici care se potrivesc copilului și stilului tău de viață la un preț care se potrivește bugetului tău. Stilul, materialele ușoare și caracteristicile adăugate cresc prețul.

Citește și: Cele Mai Bune Parfumuri Bărbătești

Tipuri

Anumite cărucioare sunt ideale pentru bebelușii mai mari la aproximativ 6 luni. O modalitate bună de a știi dacă un bebeluș este pregătit pentru un astfel de cărucior este faptul ca el trebuie să stea în picioare fără ajutor. Acesta in limba engleza se gaseste sub numele de “pushchair”. Acest “pushchair” este ideal pentru bebelusii mai mari si pentru parintii care ies frecvent cu copilul lor la plimbare, cumparaturi, folosesc transportul public etc.

Mai exista un carucior sub denumirea de “pram”, acest cărucior este pentru un nou-născut și oferă o interpretare modernă a căruciorului tradițional pentru copii, în care copilul stă întins. O poziție plată este recomandată pentru nou-născuți pentru a ajuta la dezvoltarea plămânilor și a coloanei vertebrale. Acest cărucior este bun pentru nou-născuți, până în 6 luni și pentru case ce au o bună depozitare. Poziția cu spatele le permite părinților să-și supravegheze copilul în permanență, fiind foarte robust, permite bebelușului să-și susțină confortabil corpul și poate fi transformat într-un cărucior odată ce bebelușul crește.

Mai există “stroller”, este un termen american care este folosit pentru a descrie o versiune ușoară a unui “pushchair”, care este în general mai compact și este conceput pentru bebeluși mai mari sau copii mici. Aceste cărucioare sunt adesea denumite „cărucioare cu umbrelă” datorită plierii lor subțiri, cu toate acestea, își mențin lungimea atunci când sunt pliate, așa că verificați din nou dacă se va potrivi în portbagajul mașinii dumneavoastră. Cărucioarele sunt o opțiune excelentă pentru vacanțe, deoarece sunt mai ușoare și mai compacte decât majoritatea cărucioarelor. Atunci când cumpărați un cărucior special pentru o vacanță, este important să luați în considerare protecția solară oferită și capacitatea sa de a se înclina pentru orele de somn. Accesorii adăugate pot fi necesare atunci când călătoriți cu un cărucior, cum ar fi cleme pentru genți sau suporturi pentru pahare.

Mai departe avem căruciorul dublu si este conceput pentru a transporta doi copii simultan, fie că sunt gemeni sau un bebeluș și un copil mic. Există două tipuri diferite de cărucioare duble; un tandem în care un copil stă în spatele celuilalt, sau unul lângă altul. Cea mai mare diferență între cele două este lățimea, un cărucior tandem permite o manevrabilitate mai ușoară prin uși și în transportul public.

Mai avem un sistem special pentru călătorie, 3 în 1, ce constă dintr-un cadru pentru cărucior, pe care se pot monta cu ușurință alte părți. Aceste piese includ pătuțul, unitatea de scaun și un scaun auto orientat spre spate și sunt achiziționate împreună ca un pachet, ceea ce face adesea ca un sistem de călătorie să aibă un raport calitate-preț bun. Cu toate acestea, sistemele de călătorie nu trebuie întotdeauna cumpărate împreună ca pachet, alternativ, puteți cumpăra elementele separat. Majoritatea mărcilor de cărucioare includ adaptoare compatibile pentru scaune de mașină în pachetul de sistem de călătorie, permițând prinderea cu ușurință a scaunului auto pentru copii de roți, astfel încât copilul care doarme poate fi mutat fără probleme de la mașină la cărucior.

Mulți producători de scaune auto recomandă ca un copil să petreacă mai mult de 2 ore (30 de minute pentru nou-născuți) într-un scaun auto într-o perioadă de 24 de ore. Avantajul unui pachet de sistem de călătorie este că include toate piesele necesare pentru a crește împreună cu bebelușul – odată ce copilul a depășit scaunul auto și pătuțul, unitatea de scaun poate fi folosită. Un sistem de călătorie este ideal pentru toate vârstele, pentru părinți cu mașini sau prima dată părinți, este versatil, bebelușul nu este deranjat dacă adoarme în mașină și cel mai important, este o singură decizie de cumpărare.

Multe cărucioare au diferite accesorii și funcții având în vedere nevoile și bugetul tău.

De exemplu, la acceorii există husă de ploaie, parasolar, sau protecție pentru picioare, tocmai bună pentru vremea rece.

Ca și funcții există frânele care diferă de la părinți la părinți. Există o varietate de tipuri de frâne pentru cărucior și unul poate fi mai potrivit unui părinte decât altul, în funcție de stilul lor de viață. Frâna de picior este cea mai comună și este o opțiune ușor de utilizat. Mai există și limita de greutate, iar cărucioarele standard au 15kg, însă, există și cele de 25kg. Mai avem si centura de siguranță. Centura de siguranță cea mai fiabilă este un ham în cinci puncte care ar trebui să se potrivească perfect peste umerii bebelușului, în jurul taliei și prin picioare.

Există multe opțiuni, însă, cu un pic de răbdare și analizând nevoile și stilul de viață pe care îl ai împreună cu bebelușul tău, poți alege cu ușurință căruciorul potrivit ție și copilului tău.

Întrebări & Răspunsuri

Cat de dificil e sa scoti murdaria de pe carucior?

Pentru a curăța căruciorul, îndepărtați mai întâi murdăria și resturile cu o cârpă umedă. Dacă căruciorul este foarte murdar, este posibil să fie nevoie să folosiți un săpun blând. Asigurați-vă că clătiți bine căruciorul după curățare. Apoi, utilizați un aspirator cu un accesoriu cu perie moale pentru a îndepărta orice murdărie rămasă. În cele din urmă, folosiți o cârpă curată pentru a usca căruciorul. În funcție de nivelul de murdărie și de resturi, este posibil să fie nevoie să repetați acest proces de mai multe ori. În general, nu este dificil să îndepărtați murdăria din cărucior; cu toate acestea, poate dura ceva timp pentru a curăța temeinic căruciorul dacă este foarte murdar.

În ce fel de cărucior ar trebui să fie un copil de 3 luni?

Pentru bebelușii sub șase luni, este important să alegeți un cărucior care să ofere suficient sprijin pentru cap și gât. Mulți părinți optează pentru un scaun auto pentru copii care poate fi ușor de fixat în cadrul căruciorului, dar există, de asemenea, pe piață o varietate de cărucioare specializate pentru copii care oferă o călătorie mai confortabilă. Atunci când alegeți un cărucior pentru un bebeluș de 3 luni, căutați unul cu scaunul înclinabil și cu multă căptușeală pentru a oferi o călătorie sigură și confortabilă. Dacă intenționați să folosiți căruciorul pentru plimbări lungi sau alergări, atunci alegerea unuia cu roți mari și suspensie va ajuta la fluidizarea călătoriei. Cel mai important este să vă asigurați că căruciorul pe care îl alegeți este ușor de utilizat și că oferă spațiu de depozitare suficient pentru toate echipamentele copilului dumneavoastră.

Până la ce vârstă ținem copiii în cărucior?

Părinții își țin de obicei copiii în cărucior până la vârsta de aproximativ 3 sau 4 ani. După această vârstă, majoritatea copiilor sunt capabili să meargă singuri pentru perioade mai lungi de timp și nu au nevoie să fie ținuți în cărucior. Cu toate acestea, există câteva excepții. De exemplu, părinții copiilor cu nevoi speciale îi pot ține pe aceștia într-un cărucior pentru o perioadă mai lungă de timp. În plus, unii părinți optează să folosească un cărucior chiar și după ce copilul lor împlinește 4 sau 5 ani, dacă vor face multe plimbări în timpul ieșirii lor. În general, însă, majoritatea copiilor nu au nevoie să fie ținuți într-un cărucior după vârsta de 3 sau 4 ani.

Bebelusul nu vrea in carucior! Ce fac?

Poate fi dificil să vă scoateți copilul în cărucior atunci când se agită și plânge. Cu toate acestea, există câteva lucruri pe care le puteți face pentru a-i calma. În primul rând, încercați să vorbiți cu bebelușul dumneavoastră cu o voce liniștitoare și să legănați ușor căruciorul. Dacă sunt încă supărați, puteți încerca să mergeți mai repede sau să vă schimbați traseul. Uneori, bebelușii au nevoie doar de o schimbare de peisaj. Puteți încerca, de asemenea, să distrageți atenția copilului cu jucării sau gustări. Dacă toate celelalte eșuează, este în regulă să vă opriți pentru câteva minute și să îi dați drumul copilului din cărucior. Doar asigurați-vă că îl supravegheați atent pentru a nu se rătăci. Cu puțină răbdare, ar trebui să reușiți să vă puneți copilul înapoi în cărucior și să vă continuați drumul.

Pe ce tip de teren veti folosi caruciorul?

Atunci când vă decideți asupra unui cărucior, trebuie să luați în considerare pe ce tip de teren îl veți folosi cel mai des. Dacă locuiți într-un oraș și folosiți în principal trotuarele și străzile pavate, atunci un cărucior standard cu roți cu rulare lină va fi suficient. Cu toate acestea, dacă vă plimbați frecvent în parc sau mergeți pe trasee de drumeție, atunci veți avea nevoie de un cărucior cu roți mai mari, care poate face față unui teren mai accidentat. Unele cărucioare vin chiar echipate cu anvelope pentru toate tipurile de teren pentru o și mai mare versatilitate. Rețineți că un cărucior pentru toate tipurile de teren va fi probabil mai greu și mai dificil de manevrat decât un cărucior standard, așa că este important să decideți ce tip de plimbare veți face cel mai des înainte de a face achiziția.

De Final

Dacă sunteți pe piață pentru un cărucior, asigurați-vă că luați în considerare toate opțiunile dvs. și ceea ce va funcționa cel mai bine pentru stilul dvs. de viață.

Am subliniat câteva modele dintre cele mai bune cărucioare de pe piață care oferă confort, stil și funcționalitate. Rețineți că nevoile fiecărei familii sunt diferite, așa că faceți cercetări și găsiți căruciorul perfect pentru dvs. și pentru micuțul dvs.

Sursă imagine – https://pixabay.com/photos/motherhood-strollers-babies-women-6534222/

Surse

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4546049/
https://www.researchgate.net/publication/317109427_State_of_the_art_baby_strollers_Design_review_and_the_innovations_of_an_ergonomic_baby_stroller
https://www.tandfonline.com/doi/full/10.1080/23311916.2017.1333273

Citește și: Cele Mai Bune Trolere