Top 11 Cele Mai Bune Parfumuri Bărbătești – 2020

Un parfum de calitate reprezintă o armă puternică în arsenalul unei persoane.

Vă poate face să vă simțiți în formă într-o zi importantă, vă oferă o stare bună de spirit și chiar vă ajută să ieșiți în evidență în anumite situații, astfel că alegerea unui parfum potrivit este extrem de importantă.

Din fericire, căutările se pot încheia aici.

Fie că sunteți în căutarea unui cadou frumos parfumat pentru o persoană dragă sau încercați să vă descoperiți parfumul semnătură, suntem aici pentru a vă ajuta cu lista noastră de cele mai bune parfumuri pentru bărbați în anul 2018.

Iată O Listă Cu Top 11 Cele Mai Bune Parfumuri Bărbătești În Anul 2020:

#1 Christian Dior, Sauvage, Barbati, 100 ml

Tonurile de bergamot răcoritoare sunt în capul parfumului apoi în inimă veți găsi o combinație inconfundabilă de nucșoară, anason, piper sesiuan și lavandă.

Vezi oferta la eMAG

#2 Apă de Parfum Chanel Bleu de Chanel

Acest parfum a fost lansat pe piață în anul 2010, și de atunci s-a transformat într-una din cele mai populare alegeri pentru publicul masculin iubitor de parfumuri.

Acest parfum aromat, proaspăt și lemnos se deschide cu un amestec spumant de citrice, mentă și lămâie.

De asemenea, are și o notă caldă care este dată de cedru asociat cu piper și vetiver, cu o aluzie florală de labdanum și iasomie. În traseu, valurile lemnoase de santal se îmbină cu arome de tămâie și patchouli. În plus, ghimbirul vine să consolideze amărâciunea ușoară de grapefruit.

Vezi oferta la eMAG

#3 Apă de Parfum Bvlgari Man In Black Essence

Bvlgari Man in Black Essence este un parfum sălbatic și afrodisiac, ce surprinde prin latura sa exotică.

De asemenea, acest parfum este captivant și intens bărbătesc, oferindu-i celui care-l folosește un plus de încredere, în orice moment al zilei.

Avantaje:

  • pentru seară și ocazii deosebite;
  • pentru aventurierul modern;
  • parfum floral;
  • parfum lemnos;
  • parfum picant.

Notele de bază sunt lemn de guaiac, rășină benzoică și boabe de tonka. Notele de mijloc sunt tuberoză, pielărie și stânjenel. Notele de varf sunt condimente, tutun și rom.

Vezi oferta la eMAG

#4 Apă de Toaleta Paco Rabanne 1 Million

Paco Rabanne 1 Million este parfumul care a stârnit toate simțurile și a devenit cel mai important parfum din casa Paco Rabanne. Acest parfum s-a bucurat de un adevărat succes încă din anul 2008, când a apărut, și este în continuare cel mai cumpărat parfum de pe piața acestora.

Parfumul Paco Rabanne 1 Million se adreseaza bărbaților cărora nu le este teamă de un nou început, și care reușesc să găsească un echilibru între armonie, lux și stil de viață.

Utilizand acest parfum, veți avea mereu posibilitatea de a va bucura de un amalgam de arome ce cuprinde note de portocală roșie, grapefruit electrizant, trandafir, mentă, condimente, scorțișoară, lemn de sanatal, piele, ambra și patchouli.

Vezi oferta la eMAG

#5 Apă de Parfum Hugo Boss, Boss Bottled Oud

Hugo Boss Boss Bottled Oud este un parfum oriental lemnos de bărbați care a fost lansat în anul 2015.

Notele de bază sunt lemn de santal, lemn de agar (Oud) și ulei Nagarmotha sau Cypriol. Notele de mijloc sunt cuișoare, șofran, scorțișoară și labdanum. Notele de vârf sunt măr și citrice.

Vezi oferta la eMAG

#6 Apă de Parfum Givenchy, Gentleman

Lansat de casa Givenchy, acest parfum se adresează bărbaților.

Compoziția acestui parfum este cea care se deschide în acorduri picante și proaspete de piper roz, mandarină verde, frunze de mesteacăn și nucșoară.

Vezi oferta la eMAG

#7 Apă de Parfum Giorgio Armani Acqua di Gio Profumo

Giorgio Armani Acqua di Gio Profumo are o notă marină îmbinată abil cu profunzimea fermecătoare a unei tămâi milenare și prospețimea bergamotei.

Această operă a celebrului creator italian este un parfum intens masculin, sofisticat și profund, cu prospețime minerală care simbolizează întâlnirea mării cu stânca.

Note de bază: tămâie și pachouli. Note de mijloc: rozmarin, mușcată și salvie. Note de vârf: bergamotă și note marine.

Vezi oferta la eMAG

#8 Apă de Parfum Mont Blanc, Legend Night

Mont Blanc, Legend Night este un parfum lemnos aromatic care a fost lansat în anul 2017. Compoziția se deschide cu note de salvie, bergamotă, cardamom și mentă. Se continuă cu cedru, violetă, lavandă, rășină de brad și măr.

Baza este formată din coajă de vanilie neagră, vetiver, patchouli, lemn akigala și mosc.

Vezi oferta la eMAG

#9 Apă de Toaletă Christian Dior Sauvage Very Cool

Christian Dior Sauvage Very Cool poate fi luat oriunde, pentru a vă parfuma oricând în cursul zilei. Are o vaporizare pe bază de aer comprimat, mai prietenoasă cu mediul înconjurator.

Vezi oferta la eMAG

#10 Apă de Toaletă Roberto Cavalli Uomo

Acest parfum se deschide cu o notă distinctă de violetă neagră, semnătură florală. Contrastul este dat de un contrapunct masculin de șofran foarte incitant și sexy care are un impact puternic asupra simțurilor.

În partea de mijloc se simt note de miere și esență de lavandă care asigură volum și densitate, compoziția încheindu-se cu un ton hipnotic de cedru.

Îmbinat și cu acorduri orientale, boabe de tonka și subtonuri de patchouli, parfumul generează un ecou seducător, iar aromele fascinante ale acestuia fluctuează în permanență.

Vezi oferta la eMAG

#11 Apă de Parfum Hermes Terre D’Hermes

Hermes Terre d’Hermes este un parfum bărbătesc, de lux, cu note ușor picante. Creatorul acestui parfum este Jean-Claude Ellena. Terre d`Hermes Parfum a fost lansat în anul 2009.

Notele de bază sunt lemnoase, lichen și rășină benzoică. Nota de mijloc este silex. Notele de vârf sunt grapefruit și portocală.

Vezi oferta la eMAG

Surse

https://www.sephora.com/product/man-in-black-P389811
https://www.sephora.com/product/sauvage-very-cool-spray-P420536
https://www.chanel.com/us/fragrance/men/c/7x1x2x34/bleu-de-chanel/