Top 12 Cele Mai Bune Telefoane Clasice (Taste) Pentru Copii & Seniori – 2021

Dacă ați ajuns în acel moment din viață dumneavoastră în care zbârnâitul constant al telefonului smartphone vă stresează, atunci este timpul să vă regândiți alegerile. Puteți continua să comunicați utilizând dispozitivul fără a fi conectat 24/7.

Și dacă vă întrebați ce telefon să alegeți în timp ce vă revendicați viața, nu vă faceți griji. Noi am întocmit o listă cu câteva modele care bifează accesibilitatea, durata de viață a bateriei și o interfață prietenoasă a utilizatorului.

Și spre deosebire de smartphone-uri, în cazul telefoanelor clasice, scăpați de grija actualizării software-ului în mod constant, facându-le astfel și mai populare.

Listă Cu Top 12 Cele Mai Bune Telefoane Clasice (Taste) Pentru Copii & Seniori În Anul 2021:

#1 Nokia 800 Toughtelefon cu taste Nokia 800 Tough

Avantaje:

 • 43 de zile de standby;
 • aplicații WhatsApp și Facebook preîncărcate;
 • butoane rezistente și cauciucate;
 • rezistă caderi accidentale de la o înălțime de până la 1,8 metri;
 • memorie interna flash 4 GB.

VEZI OFERTA

#2 Nokia 2720 Flip, Dual SIM, 4G, Black

Nokia 2720 Flip este prevăzut cu butoane mari, pentru a forma numere și a trimite mesaje fără efort. De asemenea, Nokia 2720 Flip are două ecrane separate.

Vezi oferta la eMAG

#3 Telefon Mobil Nokia 230, Dual Sim

În ciuda pierderii duratei stand-by (doar 22 de zile față de versiunea single SIM-ului de 27), Nokia 230 Dual SIM are încorporate camere duble de 2 megapixeli, care reprezintă un punct semnificativ de vânzare, având în vedere că majoritatea modelelor mai vechi au doar una sau chiar deloc. Acest simplu telefon de bază vine cu un slot card microSD de 32 GB și aplicațiile de rețea socială preîncărcate (Facebook, Twitter, Skype).

Acestea fiind spuse, ne-ar fi plăcut ca acest telefon să aibă în dotare GPS și conectivitate 3G, deoarece aceste caracteristici ar face acest dispozitiv mai atrăgător. Cu toate acestea, Nokia 230 Dual SIM îndeplinește așteptările noastre (în ceea ce privește avantajele și dezavantajele) și îl scuteste de statutul de dispozitiv mobil de rezervă. Bineințeles, un mare plus este capacitatea acestuia de a încorpora două SIM-uri.

Vezi oferta la eMAG

#4 Telefon Mobil Allview L5 Duo, Dual SIM

L5 Duo este un telefon pe gustul tău. Simplu și eficient, cu dimensiuni reduse și design compact, telefonul va răspunde nevoilor tale. Bateria telefonului este de 800mAh și îți va asigura până la 200 de ore în stand-by și 480 de minute de convorbire. Cardul microSD oferă posibilitatea de a extinde spațiul de stocare cu până la 64GB.

Vezi oferta la eMAG

Avantaje

 • convorbiri până la 480 minute;
 • ușor de manevrat;
 • radio FM;
 • raport calitate-preț excelent.

Citește și: Cele Mai Bune Tablete Ieftine Și Bune

#5 Telefon Mobil Allview M9 Join, Dual Sim

Este un telefon de dimensiuni reduse, cu design compact și funcții utile. De exemplu, funcția “Reportofon” te va ajuta să înregistrezi discursurile pe care dorești să le asculți din nou. În plus, poți folosi “Cronometrul” în activitățile tale sportive. Acumulatorul de 800mAh oferă telefonului o autonomie considerabilă: ai până la 200 de ore în stand-by și 400 de minute de convorbire.

Pentru a păstra la îndemână fotografii, fișiere audio și înregistrări video, M9 Join îți oferă posibilitatea de a extinde spațiul de stocare prin adăugarea unui card microSD de până la 128GB.

Ai orice informație la îndemână pentru că poți naviga ușor pe internet prin browser-ul preinstalat. Conform specificațiilor telefonului, ai viteze de download de până la 7,2Mbps. De asemenea, poți schimba fișiere cu prietenii prin microUSB sau Bluetooth.

Vezi oferta la eMAG

#6 Telefon Mobil CAT B25, Dual SIM, Black

Fiind rezistent la apă și praf, acest dispozitiv poate fi pus oriunde fără a fi nevoie să vă faceți griji. De asemenea, este un telefon dur proiectat din materiale de înaltă calitate.

Cu o singură reîncărcare, CAT B25 are o autonomie de 9.5 ore de convorbire. În plus, achiziționând acest telefon, veți beneficia de avantajele unui telefon Dual SIM și alegeți cele mai bune oferte pentru apeluri vocale. Conform producătorului, CAT B25 este un telefon robust și rezistă la căzături de până la 1,8 metri.

Vezi oferta la eMAG

Citește și: Telefoane Cu Baterie Mare

#7 Telefon Mobil Nokia 216, Dual Sim

Acest dispozitiv combină navigarea online caracteristică vieții moderne și caracteristicile excelente de divertisment cu o experiență de utilizare familiară, pe care o vei recunoaște instantaneu.

Telefonul include browserul Opera Mini, permițându-ți să accesezi cele mai populare conținuturi de pe internet. De asemenea, ecranul de 2,4″ este ideal pentru navigarea pe internet, pentru redarea clipurilor video, pentru jocuri, și pentru realizarea și vizualizarea imaginilor.

Avantaje:

 • spațiu pentru până la 2.000 de contacte;
 • funcția Bluetooth 3.0;
 • până la 18 ore de convorbiri și 24 zile de stand-by;
 • radio FM.

Vezi oferta la eMAG

Citește și: Telefoane Samsung

#8 Telefon Mobil MaxCom Classic MM128, Dual Sim

Avantaje:

 • radio FM;
 • lanternă încorporată;
 • cameră spate: 0.08 MP;
 • durată maximă în regim de așteptare: 100 ore;
 • capacitate baterie: 600 mAh;
 • memorie extensibilă prin card de memorie – dimensiune maximă: 16GB;
 • agendă telefonică: până la 300 contacte;
 • bluetooth;
 • display 1.77″ cu rezoluție QVGA (176 x 220 pixeli).

Vezi oferta la eMAG

Citește și: Telefoane Rezistente La Apă

#9 Telefon Mobil Nokia 8110, Dual SIM, 4G

Acest dispozitiv este optimizat pentru a oferi performanțe ridicate fără a compromite autonomia bateriei, oferind până la 25 de zile în așteptare cu o singură încărcare.

De asemenea, funcția Hotspot Wireless îți permite să îți creezi propria conexiune Wi-Fi, oriunde te-ai afla. În plus, acest telefon are o carcasă de protecție curbată pe care o deschizi prin glisare pentru a prelua apelurile și pe care o inchizi pentru a le încheia.

Vezi oferta la eMAG

Citește și: Telefoane Dual Sim

#10 Telefon Mobil Freeman Speak T301, Dual Sim

Acest telefon îți oferă posibilitatea de a avea două telefoane într-unul datorită modulului dual sim. Camera este potrivită pentru activitățile zilnice ce nu implică o calitate superioară a imaginilor.

T301 este construit pentru oamenii activi în permanentă mișcare, ce au nevoie de telefon non-stop.

Vezi oferta la eMAG

Citește și: Telefoane Chinezești

#11 Telefon Mobil Doro 1360, Dual SIM

Doro 1360 este un telefon dual SIM cu care vă puteți lumina drumul cu lanterna integrată. În plus, puteți obține știri și divertisment prin intermediul radioului FM. Tastele larg spațiate și convexe facilitează formarea numerelor de telefon și scrierea mesajelor, iar butonul pentru asistență integrat vă oferă mai multă siguranță.

De asemenea, camera foto este utilă persoanelor care doresc să citească și să scrie mesaje, dar și să vizualizeze fotografii pe un ecran mai lat.

Citește și: Telefoane Sub 1500 Lei

#12 Telefon Mobil Nokia 150, Dual Sim

Telefonul are 50,2 mm lățime, 118 mm înălțime și 13,5 mm grosime. Telefonul Nokia 150 dispune de funcția Radio FM si MP3 player. Datorită camerei sale cu flash, acest dispozitiv vă permite să capturați momentele preferate zi de zi și să le partajați folosind funcția Bluetooth.

Bateria cu durată lungă de viață (capacitate baterie – 1020 mAh) vă permite să vă bucurați de toate caracteristicile preferate ale telefonului mai mult timp. De asemenea, interfața nu are blocaje sau alte probleme.

Citește și: Telefoane Sub 1000 lei

Surse

https://www.nokia.com/phones/ro_ro/nokia-8110-4g
https://www.allview.ro/m9-join.html