Top 11 Cele Mai Bune Telefoane NOKIA – 2020

Nokia a fost la un moment dat cel mai mare producător de telefoane smartphone din lume, dar și-a pierdut farmecul atunci când a ignorat Android și a început să producă smartphone-uri cu sistem de operare Windows.

Microsoft a cumpărat compania în 2013, hotărând să desființeze marca Nokia aproximativ un an mai târziu.

Din fericire, povestea nu s-a terminat aici. HMD Global a câștigat drepturile de a produce și de a vinde smartphone-uri sub numele Nokia la sfârșitul anului 2016, practic aducând la viață acest brand iconic.

A lansat câteva smartphone-uri interesante în 2017 și chiar mai multe în anul 2018 și până în prezent.

Așadar, care sunt cele mai bune telefoane Nokia de pe piață? Am ales pentru dumneavoastră câteva modele premium, mid-range și ieftine.

Listă Cu Top 11 Cele Mai Bune Telefoane Nokia În Anul 2020:

#1 Nokia 9 Pure View, Dual SIM, 128GB, 6GB RAM, 4G

Nokia 9 PureView este prevăzut cu un ecran QHD pOLED, fără ramă, de 5,99” cu rezoluție 2K.

Lucrând într-o armonie perfectă, cele cinci camere de 12 MP captează o cantitate de lumină cu până la 10 ori mai mare decât un singur senzor color.

Rezitent la apă și praf.

Vezi oferta la eMAG

#2 Nokia 8 Sirocco, 128GB, 4G

Nokia 8 Sirocco este un telefon făcut dintr-o singură bucată de oțel inoxidabil, prelucrată ore în șir pentru a avea o formă solidă, dar compactă și zveltă.

Camera panoramică de 12 MP, cu lentilă ZEISS și zoom optic 2x, îți asigură amintiri clare, chiar și din zilele neclare ale weekend-urilor, dar și detaliile gastronomice ale preparatelor de ieri.

Acest telefon dispune de un ecran 3D Corning® Gorilla® Glass 5, cu margini curbate pentru a oferi rezistență și frumusețe atunci când viața devine un pic prea reală.

Citeşte şi  Top 17 Cele Mai Bune Telefoane Sub 1000 lei - 2020

Vezi oferta la eMAG

#3 Nokia 6.1 (2018), Dual SIM, 32GB, 4G

Acest telefon este echipat complet cu o platformă de mobil Qualcomm Snapdragon 630 si 3 GB de RAM.

De asemenea, acest dispozitiv înregistrează audio spațial cu două microfoane pentru un sunet de fidelitate înaltă în toate videoclipurile înregistrate. În plus, optica ZEISS și blițul în două tonuri fac ca fiecare fotografie să merite să fie distribuită fără nicio ezitare.

Vezi oferta la eMAG

#4 Nokia 230, Dual Sim

Cu un sașiu rezistent, din policarbonat, o carcasă din aluminiu și un profil elegant și subțire, Nokia 230 îți oferă atât un design sofisticat și modern, cât și o calitate deosebită a construcției. În plus, dispune de o cameră frontală de 2 MP și un buton special pentru fotografii.

De asemenea, telefonul dispune de radio FM și de un blitz încorporat.

Notă – în fiecare lună, timp de 12 luni, poți descarca gratuit un joc de la Gameloft.

Vezi oferta la eMAG

#5 Nokia 7 Plus, Dual SIM, 64GB, 4G

Acest dispozitiv este prelucrat dintr-un bloc solid de aluminiu din seria 6000. Nokia 7 plus este un telefon cu design atrăgător realizat să se potrivească oricărei nevoi. De asemenea, curbele sale fine și stratul ceramic oferă calitate pentru ambele caracteristici: aspect curat și aderență excelentă.

Nokia 7 plus folosește platforma mobilă Qualcomm Snapdragon 660 si 4 GB de RAM care asigură toată puterea de care ai nevoie. Acest dispozitiv beneficiază de o autonomie de 2 zile a bateriei, care te va ține cu siguranță în miscare.

Vezi oferta la eMAG

#6 Nokia 7.1, Dual SIM, 64GB, 4G

Acest telefon este combinația perfectă între fond și stil. Ecranul PureDisplay Full HD+ de 5,84’’ cu raport de aspect de 19:9 nu are ramă, oferind o experiență mai bogată fără a folosi un dispozitiv prea mare.

Citeşte şi  Top 18 Cele Mai Bune Telefoane Sub 1500 Lei (Ieftine) - 2020

Datorită camerelor principale sofisticate cu senzor de adâncime și ZEISS Optics, poți captura fotografii aproape profesionale, cu estompare de tip bokeh fără efort.

Cele două camere principale cu ZEISS Optics fac poze uimitoare, iar tehnologia AI îți permite să conferi o notă artistică fiecărei fotografii, cu personalizări 3D, măști și filtre.

Vezi oferta la eMAG

#7 Nokia 3.1 (2018), Dual SIM, 16GB, 4G

Nokia 3 atrage atenția prin tăietura fină a marginilor sale din aluminiu și prin curburile sale discrete.

Camera frontală de 8 MP, cu unghi de vizualizare larg de 84,6 grade, este perfectă pentru selfie-uri cu prietenii. De asemenea, camera foto principală de 13 MP cu auto-focus, detectare a fazei și bliț led, îți permite să surprinzi instantanee clare, indiferent dacă te afli afară sau în interior.

Formatul 18:9 al acestui dispozitiv este perfect pentru a putea profita la maximum de ecranul HD+ de 5.2 inch.

Vezi oferta la eMAG

#8 Nokia 8110, Dual SIM, 4G

Acest telefon are o carcasă de protecție curbată pe care o deschizi prin glisare pentru a prelua apelurile și pe care o închizi pentru a le încheia. Această formă unică te ajută să rotești telefonul în moduri pe care nici nu ți le-ai imaginat.

Platforma mobila Qualcomm® 205 este optimizată pentru a oferi performanțe ridicate fără a compromite autonomia bateriei, oferind până la 25 de zile în așteptare cu o singură încărcare.

În plus, poți discuta pe chat, naviga și transmite date mai rapid cu 4G LTE. De asemenea, funcția Hotspot Wireless îți permite să îți creezi propria conexiune Wi-Fi, oriunde te-ai afla.

#9 Nokia 2.1 (2018), Dual SIM, 8GB, 4G

Acest dispozitiv are un design placut și o cameră principală de 8 MP. În plus, telefonul are și o cameră frontala de 5 MP. Bateria de 4000 mAh durează până la două zile, eliberându-te de stresul încărcării, ca să folosești telefonul cu plăcere.

Citeşte şi  Top 21 Cele Mai Bune Telefoane Cu Baterie Mare (peste 4000 mAh) - 2020

Nokia 2 vine cu Android 8.1 Oreo optimizat, pentru ca tu să poți folosi aplicațiile mai repede, fără întârzieri supărătoare.

Vezi oferta la eMAG

#10 Nokia 5.1 (2018), Dual SIM, 16GB, 4G

Nokia 5.1 este prevăzut cu o cameră principală de 16 MP cu detectare a fazei auto-focus, un sistem mai rapid și mai fiabil de focalizare, care îți permite surprinderea fiecărui detaliu. De asemenea, camera frontală de 8 MP dispune de un câmp de vizualizare de 84,6 grade care cuprinde tot grupul de prieteni în același cadru.

Sculptat dintr-o singură bucată de aluminiu, acest dispozitiv trece printr-un proces de prelucrare minuțios pentru a obține aspectul său remarcabil.

Vezi oferta la eMAG

#11 Nokia 5, Single SIM, 16GB

Cu Nokia 5 beneficiați de o experiență care este concentrată și lipsită de aglomerație și vă vom asigura că veți continua să obțineți actualizări regulate, astfel încât veți rămâne mereu în fruntea funcțiilor și a securității.

Acest telefon are un spate curat, fără nicio linie de antenă, acestea fiind mutate în partea de sus si de jos a telefonului. Împreună cu afișajul realizat din sticla Corning Gorilla Glass, acesta oferă un aspect curat, fără linii sau îmbinări.

În plus, corpul elegant și minimalist este realizat dintr-o singură bucată de aluminiu prelucrat cu precizie pentru a oferi dispozitivului mai multă durabilitate.

Vezi oferta la eMAG

Surse

https://www.nokia.com/phones/en_int/nokia-5
https://www.nokia.com/phones/en_int/nokia-7-plus
https://www.nokia.com/phones/en_int/nokia-6