Top 11 Cele Mai Bune Televizoare 4K (UHD) – 2020

4K TV, UHD TV, Ultra High-Definition TV, 4K Ultra HD TV, Ultra HD TV, sau 4K UHD TV. Poate deveni derutant, dar de fapt sunt același lucru.

În acest ghid, vom folosi mai ales termenul “4K TV” sau “4K Ultra HD TV”, dar nu uitați că nu există un termen stabilit pe care îl folosesc toți producătorii.

Ce Este 4K?

Televizoarele de tip 4K afișează conținut 4K, la o lățime de 3840 pixeli, cu o înălțime de 2160 de pixeli (2160p TV).

Aceasta înseamnă peste opt milioane de pixeli pe imagine, comparativ cu doar peste 2 milioane de pixeli pentru un televizor de 1080p (1920 pixeli lățime și 1.080 de pixeli înălțime).

Dincolo de specificațiile tehnice, imaginile pe care le vedeți vor fi incredibil de realiste, cu detalii pe care trebuie să le experimentați voi înșivă pentru a vedea diferența.

De asemenea, televizoarele 4K includ o gamă dinamică ridicată (HDR) pentru a reda conținut HDR, iar unele includ tehnologii suplimentare care aplică o gamă mai largă de culori și contrast acestui conținut.

Obiectivele depărtate vor apărea cu mult mai mare claritate. Umbra și lumina vor fi mai nuanțate, astfel că tonurile negre vor fi mai negre, tonurile albe vor fi mai albe, iar întreaga imagine va arăta mai clară și va oferi o senzație mai mare de profunzime.

Iată O Listă Cu Top 11 Cele Mai Bune Televizoare 4K (UHD) În Anul 2020:

#1 OLED Smart LG, 195 cm, OLED77W9PLA, 4K Ultra HD

Avantaje

  • estompare pixeli;
  • paletă cromatică largă;
  • advanced color enhancer;
  • îmbunătățirea clarității prin frecvență;
  • instant game response;
  • true color accuracy pro;
  • mod expert technicolor.

Vezi oferta la eMAG

#2 LED Smart LG, 108 cm, 43UK6200PLA, 4K Ultra HD

Televizorul LG UHD menține o culoare mai precisă și permite tuturor utilizatorilor să se bucure de o imagine magnifică indiferent de locul de unde vizionează.

Sistemul webOS redefinit și Magic Remote vă poartă într-o lume infinită de conținut premium de la cei mai populari furnizori de divertisment.

Citeşte şi  Top 10 Cele Mai Bune Căști Wireless - 2020

Rama cu design metalic plin de stil face designul și mai impresionant prin aspectul modern.

HDR (High Dynamic Range) este noul standard pentru calitatea imaginilor. HDR furnizează detalii delicate și culori realiste cu o gamă mai largă de contrast.

Notă – LG UHD TV acceptă mai multe formate HDR, inclusiv HLG Pro și HDR10 Pro.

Procesorul quad core funcționează neîncetat pentru a reduce zgomotul, îmbunătăți claritatea, chiar și în timpul amplificării imaginilor de rezoluție mai redusă la o calitate vizuală aproape de 4K.

Vezi oferta la eMAG

#3 LED Curbat Smart Samsung, 138 cm, 55NU7302, 4K Ultra HD55NU7302

Designul modern și elegant al acestui televizor umple în mod natural spațiul tău cu o notă adițională de rafinament. Vizionează conținutul tău preferat exprimat în culori naturale, care oferă detalii la fel de clare ca și cele reale.

Savurează jocurile PC cu acțiune rapidă pe televizor prin Steam Link. Te vei putea bucura de jocurile tale preferate de pe calculator pe marele ecran fără să fie necesar să te concentrezi asupra unui monitor mic.

În plus, funcția Auto Depth Enhancer reglează nivelurile de contrast multi-strat pentru imagini mai reale. Funcția UHD Dimming împarte și procesează ecranul în zone mici pentru a afișa detalii mai precise.

Vezi oferta la eMAG

#4 LED Smart Philips, 139 cm, 55PUS6503/12, 4K Ultra HD

Acest televizor are un sistem DTS HD care optimizează procesarea sunetului, păstrând conținutul de sunet original, astfel încât să te poți bucura de sunet mai bun prin difuzoare și de un dialog extrem de clar.

În plus, Saphi simplifică opțiunile complexe ale televizorului inteligent. Acum, nu trebuie decât să selectezi butonul „Home” de pe telecomandă pentru un sistem de meniuri clar și intuitiv, care îți permite să găsești mai rapid opțiunea dorită.

Bucură-te de imagini în mișcare line și clare, cu contrast excepțional, cu ajutorul motorului de procesare Philips Pixel Precise Ultra HD ce convertește orice imagine de intrare în rezoluție UHD excepțională pentru ecranul tău.

Citeşte şi  Top 10 Cele Mai Bune Boxe Portabile - 2020

Vezi oferta la eMAG

#5 LED Smart Samsung, 100 cm, 40NU7122, 4K Ultra HD

Acest televizor dispune de aplicația SmartThings care oferă și funcții tip telecomandă și Panou de comandă. De asemenea, savurează jocurile PC cu acțiune rapidă pe televizor prin Steam Link.

Încearcă o experiență cinematografică nemaipomenită sau simte atmosfera de la un eveniment sportiv ca și cum ai fi acolo prin achiziția acestui televizor.

Vezi oferta la eMAG

#6 LED Smart Android Philips, 123 cm, 49PUS8503/12, 4K Ultra HDLED Smart Android Philips, 123 cm, 49PUS850312

Philips P5 Perfect Picture Engine oferă o imagine la fel de superbă precum conținutul care îți place. Mișcarea este atât de lină, încat nu vei pierde niciodată din vedere mingea, indiferent de cât de rapid este jocul. Contrastul este atât de clar încat vei simți toate detaliile. Culorile sunt vii, iar tonurile pielii arată natural. Iar detaliile au simțitor mai multă adâncime.

In plus, cu Philips Ambilight, jocurile și filmele sunt mai captivante. LED-urile inteligente de pe marginile televizorului proiectează culorile de pe ecran pe pereți și în cameră, în timp real. Muzica primește un spectacol de lumini. Iar ecranul va părea mai mare decât este.

Vezi oferta la eMAG

#7 QLED Smart Samsung, 123 cm, 49Q6FN, 4K Ultra HD

Designul minimalist și curat al modelului Q6FN eliberează spaţiul pentru a privi ceea ce îți place cel mai mult. Iar spectrul extins de luminozitate și contrast a Q HDR 1000 îți permite să vezi acţiunea prin ochii regizorului.

Q9FN iti oferă și un volum de culoare de 100%, ceea ce înseamnă că maximizează gama de culori exacte, bogate și detaliate pe care le vezi pe televizor.

Cu ajutorul acestui televizor, poți vizualiza emisiunile și filmele tale preferate cu cele mai reale, exacte și vibrante culori de până acum.

Citeşte şi  Top 11 Cele Mai Bune Prize Si Intrerupatoare - 2020

Vezi oferta la eMAG

#8 LED Smart Samsung, 138 cm, 55NU7102, 4K Ultra HD

Televizorul Samsung 55NU7102 îți oferă detalii mai clare în scenele luminoase și întunecate. De asemenea, poți vizualiza conținutul tău preferat exprimat în culori naturale, care oferă detalii la fel de clare ca și cele reale.

Vezi oferta la eMAG

#9 Android Philips, 108 cm, 43PUS7303/12, 4K Ultra HD

Opțiunea Micro Dimming Pro optimizează contrastul televizorului, în funcție de condițiile de iluminat din cameră. În combinatie cu un software special care analizează imaginea în 6400 de secțiuni diferite, astfel încat să te poți bucura de contrast și calitate incredibile ale imaginii – indiferent dacă este noapte sau zi.

Daca îți place streamingul de conținut, atunci vei aprecia procesorul P5 al acestui televizor. Este cel mai recent motor Philips 5-in-1 de procesare a imaginii și a fost produs pentru a optimiza culorile, claritatea, contrastul și mișcarea.

Vezi oferta la eMAG

#10 LED Smart Philips, 108 cm, 43PUS6503/12, 4K Ultra HD

Este un televizor care își menține poziția și salută cu încredere viitorul. În plus, acest televizor are un suport subțire care a fost proiectat pentru a crea spațiu sub dispozitiv, în locul unde ar fi fost un suport tradițional, oferind o experiență de vizionare mult mai captivantă.

Vezi oferta la eMAG

#11 LED Smart LG, 108 cm, 43UK6470PLC, 4K Ultra HD

Procesorul quad core al acestui televizor 4K funcționează neîncetat pentru a reduce zgomotul, îmbunătăți claritatea, chiar și în timpul amplificării imaginilor de rezoluție mai redusă la o calitate vizuală de aproape 4K.

De asemenea, televizorul menține o culoare mai precisă și permite tuturor utilizatorilor să se bucure de o imagine magnifică indiferent de locul de unde vizionează.

ARTICOLE DE TOP

Cele Mai Bune Intrerupatoare

Top Căști Wireless

Surse

https://www.lg.com/ro
https://www.samsung.com/ro/tvs/all-tvs/