Top Cele Mai Bune Tuburi Pentru Țigări – 2024

Care sunt cele mai bune tuburi pentru țigări?

Cele mai bune tuburi pentru țigări în 2024 sunt FIRST, Tobi și Moreno. Acestea se disting prin calitatea hârtiei și a filtrului, precum și prin variabilitatea dimensiunilor și formelor disponibile. Fie că alegeți să umpleți tuburile manual sau cu un injector, aceste branduri oferă opțiuni de top.

Introducere

Dacă v-ați săturat să cheltuiți o avere pe țigări poate v-ați gândit la opțiunea achiziționării unor tuburi pentru țigări care să vă salveze bugetul și care să vă facă experiența fumatului mai interesantă.

Tuburile pentru țigări sunt confecționate dintr-o hârtie prerulată (numită foiță) și un filtru de acetat sau de hârtie la capăt, și au aspectul unor țigări goale, gata să fie umplute cu tutun pentru injectat.

Astfel veți obține țigări pregătite chiar de dumneavoastră care vor fi la fel de bune precum acelea cumpărate!

Listă cu cele mai bune tuburi pentru țigări în anul 2024:

#1 FIRST, 5 cutii x 200 buc

Avantaje:

  • pot fi înjectate/umplute cu orice tip de aparat standard (84 mm);
  • set 1000 tuburi pentru țigări cu carbon activ;
  • calitate superioară a hârtiei.

Vezi oferta la eMAG

#2 Tobi

Avantaje:

  • pot fi umplute cu usurinta atât cu aparate electrice, cât și cu aparate manuale pentru injectat tuburi;
  • include un cap rezervă plus spatulă pentru presarea tutunului.

Vezi oferta la eMAG

#3 Moreno

Avantaje:

  • 24 x filtre;
  • include și un aparat pentru injectat tutun.

Vezi oferta la eMAG

Citește și: Care sunt cele mai bune pastile pentru potență?

Ghid de cumpărare

De ce trebuie să țineți cont atunci când achiziționați tuburi pentru țigări? Înainte de a vă decide ce tip de tuburi veți cumpăra trebuie să știți că atât tipul cât și calitatea foiței și a filtrului sunt la fel de importante.

Tuburile de țigări sunt disponibile în diferite dimensiuni, arome și rezistență. Acestea vin în diferite variațiuni, cum sunt de altfel disponibile și țigările pe care le cumpărați din magazin. Tuburile de cele mai mici dimensiuni au diametrul de 6.8 mm și cu ele se pot obține țigările slim, tuburile pentru țigări standard au diametrul de 84 mm, iar tuburile mari folosite la țigările superlong au diametrul de 100 mm.

În ceea ce privește filtrul, aveți opțiunea să achiziționați tuburi pentru țigări mari – cu filtru de 15 mm, moderate – cu filtru de 20 mm, ușoare – cu filtru de 25 mm, cât și tuburi pentru viariantele slim, ultra slim și micro slim.

Dacă sunteți începător și nu cunoașteți diferența între un filtru mai mare și unul mai mic, tot ce trebuie să știți este că filtrul are rolul de a dilua fumul pe care îl inhalați, reducând gudronul cu 40%, și, cu alte cuvinte, este bine să folosiți un filtru cât mai bun pentru sănătatea dumneavoastră! În cazul acesta este recomandat să începeți cu un filtru de 25 mm. Însă, trebuie să știși că dacă optați pentru un filtru foarte lung atunci țigara va fi mai scurtă, rămânând mai puțin spațiu pentru tutun.

Dar pentru un începător acest lucru ar putea fi considerat un lucru bun, deoarece, având mai puțin tutun țigările sunt mai economice și nu trebuie să vă chinuiți să terminați o țigară odată începută! De asemenea, filtrele pot să mai difere și prin gustul pe care îl oferă. Acestea pot fi, de exemplu, cu mentol, sau pot fi impregnate cu diferite arome.

Filtrele diferă și prin materialul din care sunt confecționate. Există filtre 100% fabricate din hârtie, foarte utilizate în secolul trecut. În prezent, peste 90% din filtrele pentru țigări sunt confecționate din acetat de celuloză. Un alt material foarte eficient pentru realizarea filtrelor este celuloza regenerată care este foarte eficientă în reținerea fumului, dar tocmai din acest motiv nu sunt foarte populare țigările cu filtru din celuloză regenerată deoarece sunt mai slabe, și au mai puțin gust.

O revoluționare a filtrelor de țigări a fost reprezentată de apariția filtrelor cu carbune activat. Acestea promit consumatorilor un fumat mai sănătos. Carbunele absoarbe substanțele chimice nocive din vaporii de tutun impiedicându-le să pătrundă în organism. Totuși, nici aceste filtre nu sunt foarte populare în rândul fumătorilor din cauza costurilor puțin mai ridicate, dar și pentru că unii consumatori sunt de părere că schimbă gustul fumului.

Tuburile pentru țigări diferă și în ceea ce privește forma. Umplerea unui tub cilindric de țigară se face de obicei cu un injector de țigări. Există însă și tuburi în formă de con care pot fi umplute folosind un bețișor. La mare căutare sunt aparatele automate de făcut țigări care vor face practic toată treaba în locul dumneavoastră!

Dacă tubul de țigară se așează bine pe duza metalică și alimentatorul pentru tutun este bine umplut, tot ce trebuie să faceți este să apăsați un buton. Nimic mai ușor! Spre deosebire de mașinile manuale cu tuburi, nu trebuie să țineți injectorul pentru țigări în mână sau să împiedicați tubul să alunece de pe duza metalică. Aparatul va face toată treaba, în locul dumneavoastră!

Un alt criteriu important care nu trebuie neglijat atunci când achiziționați tuburi pentru țigări îl reprezintă numărul de tuburi din pachet. Motivul principal pentru care majoritatea oamenilor își pregătesc singuri țigările acasa este costul scăzut al acestora. Prin urmare, numărul de tuburi din pachet este un detaliu important pentru a putea face o comparație reală între calitate și preț. Tuburile pentru țigări se comercializează în tuburi de diferite dimensiuni, de la 100 până la 1000 de bucăți. Ca în cazul oricărui alt produs, cu cât veți cumpăra în cantitate mai mare cu atât prețul per bucată va fi unul mai mic.

Tot legat de costuri este și ultimul criteriu pe care ar trebui să îl luați în considerare, dar nu și cel din urmă: bugetul. În funcție de brand și de numărul de bucăți, tuburile pentru țigări pot varia între 2 și 10 lei pentru pachetele cu 100 de bucăți, prețul ajungând până la 20-50 lei pentru pachetele cu 1000 de bucăți.

Așadar, decizia alegerii tuburilor pentru țigări ideale pentru dumenavoastră trebuie să se bazeze în primul rând pe numărul de țigări pe care le fumați zilnic, dacă sunteți un fumător înrăit sau mai de grabă unul ocazional. În ceea ce privește sănătatea, alegerea tipului de filtru este cea mai importantă. Și nu în ultimul rând, costul produsului este și el important, deoarece, în final, mai mult sau mai puțin acesta este motivul pentru care doriți să faceți trecerea la țigări preparate acasă!

Întrebări & Răspunsuri

Ce dimensiune au tuburile de țigări?

Tuburile de țigări au de obicei o lungime de 84 mm și un diametru de 8 mm. Acestea sunt fabricate din hârtie subțire care este înfășurată în jurul unui mic tub metalic, cunoscut sub numele de plugwrap. Învelișul ajută la menținerea tutunului la locul lui și oferă, de asemenea, suport pentru filtru.

Tuburile de țigări pot fi achiziționate cu sau fără filtre și pot fi umplute cu tutun de rulat manual sau cu produse din tutun preambalate.

Cum umpleți un tub de țigară gol?

Există câteva moduri diferite de a umple un tub de țigară gol. O metodă obișnuită este folosirea unui injector de țigări, care este un instrument care arată ca o seringă.

Pentru a folosi un injector, pur și simplu scoateți capacul, introduceți tutunul în cameră și înșurubați capacul la loc. Apoi, introduceți acul în tub și împingeți pistonul în jos. Acest lucru va umple tubul cu tutun.

O altă opțiune este să folosiți o bilă de snus, care este o bilă mică de tutun de prizat umed. Pentru a folosi o bilă de snus, pur și simplu puneți-o în tub și bateți-o ușor în jos cu vârful unui deget. În cele din urmă, puteți, de asemenea, să umpleți un tub de țigări rulându-vă manual propriile țigări.

Pentru a face acest lucru, începeți prin a plasa o cantitate mică de tutun în centrul tubului. Apoi, folosiți degetul mare și arătătorul pentru a rula tutunul de la un capăt până când formează un cilindru strâns. După ce ați rulat tot tutunul în tub, pur și simplu răsuciți capetele și sunteți gata să fumați.

De Final

Căutați o modalitate mai accesibilă și personalizabilă de a fuma țigări? Dacă da, luați în considerare utilizarea tuburilor de țigări. Tuburile de țigări vă permit să vă alegeți propriul amestec de tutun și să creați o experiență de fumat personalizată.

Acestea sunt mult mai accesibile decât țigările pre-fabricate, ceea ce le face o opțiune excelentă pentru fumătorii cu buget limitat. Ați încercat să folosiți tuburi de țigări? Ne-ar plăcea să ne povestești experiența ta în comentariile de mai jos.

Surse

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4240280/
https://www.tandfonline.com/doi/pdf/10.1179/135100001101536274
https://www.elsevier.es/en-revista-open-respiratory-archives

Sursă imagine – https://pixabay.com/photos/man-rain-snow-rain-alone-cigarette-3915438/

Citește și: Cele Mai Bune Cărți De Dezvoltare Personală