Top 6 Cele Mai Bune Oje Semipermanente – 2023

Care este cea mai bună ojă semipermanentă?

Introducere

Căutați o ojă care să dureze, dar să nu vă deterioreze unghiile?

Verifică cele mai bune oje semipermanentă de pe piață! Acestea vă vor oferi o manichiură de lungă durată fără toate substanțele chimice dăunătoare. Citește mai departe pentru a afla mai multe!

Listă Cu Top 6 Cele Mai Bune Oje Semipermanente În Anul 2023:

#1 Canni, 240 culori, vip kit

Avantaje:

 • poate fi folosită atât pentru uz personal, cât și la salon;
 • setul Canni 30917K cuprinde 240 de culori de ojă semipermanentă;
 • luciu de lungă durată.

Vezi oferta la eMAG

#2 Lac De Unghii Semipermanent Andreia Gel Polish 285

Avantaje:

 • finisaj impecabil;
 • aplicare ușoară.

Vezi oferta la eMAG

#3 Home kit unghii Bluesky

Avantaje:

 • 3 lacuri de unghii semipermanente;
 • lampă 24 W.

Vezi oferta la eMAG

#4 Lila Rossa, OneStep

Avantaje:

 • se usucă la lampă uv/led;
 • nu necesita baze sau top;
 • se poate folosi pe unghia naturală dar și pe cele tehnice.

Vezi oferta la eMAG

#5 Daymond Nails Nr 07

Avantaje:

 • soluție îndepartat ojă semipermanentă;
 • lampă UV 36 W.

Vezi oferta la eMAG

#6 Andreia The Gel Polish – G41

Avantaje:

 • cel mai bun raport calitate – preț.

Vezi oferta la eMAG

Citește și: Cele Mai Bune Parfumuri Bărbătești

Ghid De Cumpărare

Pentru a alege informat si nu a cheltui bani pe un numar mare de produse care nu vă vor mulțumi, venim în sprijinul dumneavoastră cu ghid de cumparare simplu, care vă vor ajuta să vă dați seama ce ojă semipermanentă ar putea fi un produs eficient, pe care să îl includeți în rutina dumneavoastră.

Principalele aspecte de care trebuie să țineți cont atunci când alegeți o ojă semipermanentă sunt tipul, culoarea – astfel încât să se potrivească cu subtonul pielii , finisajul, rezistența și timpul necesar uscarii produsului. Dacă nuanta este întotdeauna o alegere subiectivă, celelalte caracteristici au de obicei un caracter obiectiv, atunci când produsul este aplicat în mod corect.

Multe branduri de produse cosmetice au în oferta lor mai multe tipuri de oja semipermanentă. Pentru a vă ajuta să achiziționați informat, v-am pregătit o listă cu cele mai bune oje semipermanente disponibile:

 1. Ojele semipermanente de la Cupio. Acestea sunt folosite inclusiv în saloane, dar oferă și variante facile pentru a fi utilizate acasă. Acest brand produce mai multe tipuri de oja semipermanente: to go, one step sau easy off. În functie de preferințele pe care le aveți, o puteți identifica pe cea mai potrivită, consultând descrierea produselor de pe site sau solicitand asistență în magazine.
 2. Ojele semipermanente de la O.P.I. au de asemenea prestigiu și sunt utilizate inclusiv în realizarea serviciilor profesionale. Acestea se pot găsi într-o gamă foarte diversă de culori în varianta clasică, metalizată, strălucitoare sau sidefată, care sunt actualizate frecvent în funcție de tendințele momentului. Gama prosusă de acest brand oferă de asemenea baze, care asigură o rezistență sporită și produse adiționale pentru intreținere.
 3. Mesauda este un alt brand extrem de apreciat, care oferă pe lângă produse de make-up, oje semipermanente calitative, rezistente, care își păstrează strălucirea pentru un timp îndelungat. Acesta este de origine italiană, dar este extrem de apreciat la nivel internațional. Gama de produse pentru unghii cuprinde tot ce aveți nevoie în relizarea unei manichiuri semipermanente. Faptul că aceștia produc și geluri este un alt indicativ al calității.
 4. Ojele semi-permanente de la GELIack sunt o altă opțiune pe care o puteți lua în calcul. Dacă sunteți adepta unei manichiuri mai extravagante, un produs inedit realizat de ei este gama 2M, care creează modele 3D, oferind un efect asemănător cu cel obținut la salon. Bineînțeles, există și oje semipermanente simple, perfecte pentru a manichiură clasică.
 5. Inclusiv Melkior vă pune la dispoziție mai multe tipuri de oje semipermanente, pe care le puteți include cu ușurință în rutina de zi cu zi. Aici puteți găsi, inclusv celelalte produse necesare, cât și kit-uri complete – oje, bază, top coat, degresant, dizolvant, pile, lampă UV, etc, care sunt ideale pentru începători și au de asemnea un preț mai avantajos, față de produsele cupărate individual.

Citește și: Cele Mai Bune Trolere

Totuși, trebuie să luați în considerare ca aceste produse vă vor oferi rezultatele așteptate doar atât timp cât sunt folosite în mod corect. Mai jos, veți găsi câteva probleme comune si soluții, pentru a le evita sau rezolva, în cazul în care deja va confruntați cu una sau mai multe dintre acestea:

 1. Deși ați achizitionat un produs de calitate, fabricat de un brand cunoscut, acesta nu rezistă și oja sare cu usurință de pe unghii. Acest lucru se datorează faptului ca utilizarea individuală, în cazul unor oje semipermante nu este capabilă să mențină forma inițială pentru o durată îndelungată. De aceea, este bine să folosiți o bază, dacă produsul necesită acest lucru. Niște exemple sunt Gum Base și Rubber Base de la Cupio, care vor acorda unghiilor o protectie suplimentară, garantând o manichiură perfectă pentru mai mult timp, în special pentru persoanle care au unghii fragile, care se pot rupe cu usurință.
 2. După un timp, chiar și oja semipermanentă iși schimbă aspectul și nu mai aparată la fel de bine ca la început. De aceea, trebuie să luați în considerare că manichiura cu oja semipermanentă ține în mod normal intre 2 și 3 samtamani, după fiind necesară întreținerea. Pașii pe care trebuie sa ii urmați sunt:
 • îndepărtarea ojei folosind solutii pentru dizolvare, acetona sau pilirea,
 • scurtarea unghiilor prin pilire, fară a le taia,
 • realizarea unei noi manichiuri, utilizând pașii obișnuiți.
 1. Dacă observați că unghiile dumneavoastră s-au deteriorat după ce ați inceput sa folosiți oja semipermanentă trebuie să știți că acest efect negativ nu este cauzat de proudus. Ingredientele din care este realizată nu afectează structura naturală a unghiei. Însă, este posibil să indepartezi oja prea agresiv și acest lucru să cauzeze subțierea lor. Pilirea trebuie realizată moderat, doar până la îndepartarea produsului. În cazul în care dexteritatea de care dispuneți nu este suficientă pentru a realiza acest pas în mod corect, poți apela la un dizolvant, care va fi mai blând cu unghiile dumneavoastră.
 2. Nu în ultimul rând, folosirea unor ustensile neigienizate poate afecta sănătatea unghiilor și a cuticulelor. Pot apărea infecții sau ciuperci ale unghiilor care sunt greu de îndepartat. De aceea, este bine să aveți propriile instrumente, strict de uz personal, pe care sa le curățați după și înainte de fiecare utilizare. Pentru un plus de protecție, puteți opta pentru achizitionarea unui sterilizator. Sunt disponibile multe modele, care se incadrează în diferite categorii de pret.

Acestea sunt câteva sugestii pe care le puteți lua în calcul pentru a realiza manichiura perfectă acasă, folosind ojă semipermanentă. Pentru a o aplica cât mai corect și a obține un rezultat final cât mai estetic, este indicat să citiți cu atenție instrucțiunile, deoarece diferă de la un produs sau altul. Un alt ajutor pentru începători sunt tutorialele, care pot fi găsite cu ușuință pe internet. Astfel, vă veți putea bucura de o manichiură perfectă, pe care o puteți realiza singure! Prima manichiură nu va arăta niciodată perfect, dar practica vă va ajuta să ajungeți la rezultatul dorit.

De Final

Așadar, dacă sunteți în căutarea unei oje semipermanentăi de înaltă calitate, care să vă țină săptămâni întregi, atunci alegerile noastre sunt soluția potrivită. Am prezentat mai sus câteva dintre cele mai bune opțiuni de pe piață, așa că nu uitați să le verificați și să găsiți cea perfectă pentru nevoile dvs. Ai încercat vreunul dintre aceste produse până acum? Spune-ne în comentariile de mai jos!

Sursă imagine – https://pixabay.com/photos/painting-fingernails-nail-polish-635261/

Citește și: Top 10 Cele Mai Bune Tensiometre